Bekijk deze website in het: Nederlands   Fontsize:   a A Reset
Investeringsplafond fonds Zeewind Nieuwe Parken bereikt – uitgifte participaties stopgezet

Enige maanden na de financial close van Nobelwind, die plaatsvond in oktober 2015, is het investeringsplafond van Zeewind Nieuwe Parken nu echt bereikt.

Na de financial close kon het fonds nog enige tijd open blijven, aangezien we een extra lening aan het project konden overnemen van een medeaandeelhouder. Inmiddels hebben wij deze lening overgenomen, waarmee onze financiering van Nobelwind is afgerond. Daarmee is het doel van fonds Zeewind Nieuwe Parken bereikt, namelijk het financieren van een nieuw offshore windpark waarvan de bouw inmiddels is gestart.

Laatste uitgifte participaties
Met ingang van vandaag (10 mei 2016) is het niet meer mogelijk om te participeren en/of bij te storten in fonds Zeewind Nieuwe Parken. Stortingen die van 1 mei tot heden zijn ontvangen op de rekening van het fonds worden op 1 juni aangewend voor een laatste uitgifte van participaties.

Uiteraard houdt fonds Zeewind Nieuwe Parken voldoende liquiditeit aan om participaties te kunnen kopen die participanten ter verkoop aan het fonds aanbieden. Deze aan het fonds verkochte participaties zullen periodiek ter overname worden aangeboden aan geïnteresseerden. Participanten in de fondsen van Meewind worden hier per e-mail over geïnformeerd.

Nieuwe mogelijkheden
Momenteel zijn wij volop in onderhandeling om een aandeel te verkrijgen in een nieuw te financieren offshore windpark. Zodra deze onderhandelingen leiden tot een concrete financieringsmogelijkheid en wij een nieuw fonds kunnen openen, brengen wij onze bestaande participanten hier uiteraard als eerst van op de hoogte.

Indien u voorafgaand aan de opening van het volgende fonds verzekerd wilt zijn van deelname, kunt u op de pagina meewind.nl/voorinschrijving uw deelname ‘reserveren’. Deze voorinschrijving is uiteraard geheel vrijblijvend.

Trots op mijlpaal
Wij zijn uitermate trots op de succesvolle financiering van Nobelwind, alweer ons derde offshore windpark. Een mijlpaal die we samen met onze meer dan 7000 participanten hebben bereikt. Een mijlpaal die ons bovendien inspireert om de verduurzaming van de energieproductie voort te zetten.